En ny träningsupplevelse - Fusion Team Training

Revolutionera din small group training
Ett 45-minuters, hög energi, fettförbränning, muskelbyggande liten gruppklass som ingen annan. Ge dina medlemmar den ultimata fusionen av konditions- och styrketräning i ett engagerande, motiverande, litet gruppformat, vilket skapar nya möjligheter för din anläggning.

Bygg muskler och bränn kalorier snabbare
Genom att kombinera styrka och metabolisk träning, deltagarna bygger muskler och bränner kalorier på rekordtid. Fusion klasser är 45-minuters högintensiva, total-body träning med kontinuerliga perioder av återhämtning. Deltagarna uppnår en kontinuerlig förhöjd puls, vilket maximerar deras kaloriförbränning långt efter att de lämnar din anläggning.

Utformad för alla
Med Fusion-klasser väljer deltagarna sin egen takt och intensitet, vilket gör dem tillgängliga för alla åldrar, förmågor och träningsnivåer. Den öppna designen av Fusion CST gör den rullstolsanpassad och välkomnande för användare av alla träningsnivåer.

Traditionell styrketräningsalternativ
Traditionell styrketräning bygger bara muskler baserat på belastningen. Fusion pass utnyttjar motstånd, hastighet, och funktionella rörelser från vardagen för att utveckla en sundare kropp. För motionärer som kan känna sig skrämda med styrketräning, Fusion klasser ger ett inbjudande och effektivt alternativ.

"Jag har coachat 6 eller 7 Fusion klasser, Fusion är min favorit klass att undervisa. Jämfört med alla de olika bootcamps där ute, jag gillar undervisning, Fusion är det bästa för att vara ärlig.

- Steve R. | Tränare

Personlig coachning i ett dynamiskt team
Tillräckligt stor för att vara rolig, men tillräckligt liten för att erbjuda personligt engagemang, Fusion pass ger deltagarna med expertis av en tränare och motivationen i en gruppmiljö.

Innovativ Teknologi
Dess patenterade SMR™ Silent Magnetic Resistance-teknik gör det möjligt för deltagarna att uppnå en helkroppsträning som minskar träningsvärk och återhämtningstid.

Träning på en maskin
Deltagarna får sin dagliga styrke och konditionsträning på sin egen Fusion CST maskin. Inget behov av att dela utrustning, torka av flera stationer, eller spendera timmar på gymmet för konditions- och styrketräning. En perfekt lösning för hygienmedvetna medlemmar.

"Det var min första gång idag, och det var super kul! Som en student-idrottare som bara vill komma tillbaka i form, det var super intensivt. Jag älskade hur det fokuserade både överkroppen, underkroppen, liksom coren. Det var en riktigt bra träning, särskilt på bara en maskin. Jag kände att jag fick bra konditionsträning och styrketräning, och jag är supersugen på att göra det igen."

- Cindy M. | Deltagare

Koncentriskt motstånd
Genom att tillhandahålla koncentrisk träning utan excentriskt motstånd när kabeln dras tillbaka, utnyttjar deltagarna snabba rörelser för att uppnå en högkaloriförbränning och uppnå en mer betydande ökning av muskelfiberdiametern och samtidigt minska ömheten.

Obegränsad rörelse
Med 6 oberoende vridbara swivel pulleys som skapar flytande kabelrörelse, fusion CST tillåter praktiskt taget alla träning och rörelsemönster, vilket ger all kondition-och styrketräning på en maskin.

Mobil design
Manövrera snabbt Fusion CST runt i rummet med dess lyftningsmekanism och praktiska transporthjul som gör att ditt team snabbt kan övergå mellan gruppklasser.

Vill du veta mer om Fusion och vad Fusion Team Training kan göra för din anläggning? 

Just nu erbjuder vi två halvdagar (2/9 eller 9/9) med information, träningspass och lunch där du och dina kollegor kan testa på Fusion i vår Studio.

Mer information och bokning hittar du här:http://kraftmark.kmpnj.se/fusion-studio-sept

FusionTeam training