Beställning

För tillfället kan du inte handla på vår webb utanför Sverige. Men kontakta gärna oss så hjälper vi dig med din beställning.

Ja det kan du! Som företagskund betalar du enklast via kort, om du däremot vill betala med faktura så gör Klarna bedömningen om ditt företag godkänns för fakturabetalning. Vid problem, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med din beställning. 

Leverans

Leveranstider kan skilja på om det är en lagervara eller beställningsvara. Lagervaror brukar ta 1-3 dagar innan du får de levererade hem eller till ett ombud. Beställningsvaror kan dröja något längre. Kontakta gärna oss för mer information om din beställning.

Produkter över 20kg eller som är skrymmande skickas med hem / företagsleverans direkt till dig (inbärning ingår ej). Produkter under 20kg och icke skrymmande skickas till ditt närmsta ombud. Du kan även välja att hämta på vårt lager i Västerås.

I det steget i kassan som du kan välja leveransmetod väljer du avhämtning på lager. Du får därefter ett mejl på att din beställning är plockad och då är beställningen redo att hämtas ut. 

Betalning

På webben erbjuder vi:

- Kortbetalning (Visa, Mastercard och AMEX)

- Faktura med Klarna (Få först. betala sen.)

- Delbetala med Klarna (Dela upp)

Rabatter

Rabattkoder gäller endast för vissa produkter, varumärken och har ett utgångsdatum som kan ha passerat. Kontakta oss för mer information om din rabattkod. 

Returer

Vi vill alltid att du ska vara nöjd med ditt köp. Du som kund har alltid 14 dagars öppet köp. Läs mer om hur du returnerar en vara här 

Övrigt

Kontakta gärna en av oss i Kraftmark teamet så hjälper vi er med en offert på utrustning. 

Kundservice

+46 (0)730-33 80 90

Skicka ett mejl