Företag och Föreningar

Kraftmark erbjuder träningsutrustning i alla storlekar och varianter till företag, föreningar, bostadsrättsföreningar och kommuner.
Hos oss på Kraftmark finner du ett brett utbud med allt från hopprep till löpband. Vi erbjuder marknadens bästa support vid investering av utrustning, självklart besöker vi er för att titta på era lokaler. Framtagning av ritningar och 3-D ritning på utrustningen i era lokaler, ett enkelt sett få till den optimala lösningen för just ert företag. Om det rör sig om en maskin eller ett komplett paket så hjälper vi er på bästa sett. Vi erbjuder helhetslösningar med golv, skåp, maskiner, service och installering.

Vi hjälper er att utrusta ert företagsgym oavsett vad ni har för vision. Våra säljare hjälper er från idé till färdig anläggning. Vi erbjuder flera olika finansieringsalternativ se mer under Finansiering

Hotell

Kraftmark erbjuder träningsutrustning i alla storlekar och varianter till hotell och Spa-anläggningar.

Hos oss på Kraftmark finner du ett brett utbud med allt från hopprep till löpband. Vi erbjuder marknadens bästa support vid investering av utrustning, självklart besöker vi er för att titta på era lokaler. Framtagning av ritningar och 3-D ritning på utrustningen i era lokaler, ett enkelt sett att få till den optimala lösningen för just ert hotell. Om det rör sig om en maskin eller ett komplett hotellpaket så hjälper vi er på bästa sett. Vi erbjuder helhetslösningar med golv, skåp, maskiner, service och installering.

Vi hjälper er att utrusta ert hotell oavsett vad ni har för vision. Våra säljare hjälper er från idé till färdig anläggning. Vi erbjuder flera olika finansieringsalternativ se mer under Finansiering

Kontakta oss för mer information

Jens Åge Beijbom

+46 (0)76-318 23 33

jens@kraftmark.se

Stefan Ljung

+46 (0)72-516 01 30

stefan.ljung@benchmarkgroup.se