Benchmark Groups varumärken är Kraftmark, Foodbox, Weight trainer, Forme, Factor och Wondr. Våra varumärken riktar sig till gym- och träningsbranschen och deras kunder.

Är du ordningsam, serviceinriktad, händig och inte rädd för att ta i? Kraftmark säljer träningsredskap till privatpersoner och träningsanläggningar i Sverige och Norge. Vi söker nu en person som ska arbeta med Kraftmarks logistik och lager. Ta emot ordrar administrera ordrar, plock och distribution. Planering, utförande och styrning av flöden.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande lager och logistikgöromål såsom orderexpediering, ompackning av varor, varuutlämning till kund och inleverans av gods. Arbetet är till viss del fysiskt och sker enligt väldefinierade processer och rutiner. Kundkontakt kan förekomma både direkt och via mejl och telefon. I rollen som Logistiker/Lageroptimerare kommer du ansvara för optimering samt effektivisering av Kraftmarks lager.  Arbetet kommer bestå av en blandning mellan strategiskt förbättringsarbete och operativt arbete. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att analysera nuvarande flöden, optimera och standardisera lagerhanteringen, initiera och driva olika förbättringsåtgärder. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med de olika medarbetarna på ekonomi samt säljteam i vår verksamhet men även direkt med våra kunder.

Tjänsten är tillsvidare med 100 % tjänstgöringsgrad. Placeringsort Västerås

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

  • Optimera lager så att hög kvalité och effektiv hantering uppnås.
  • Säkerställa att arbetsrutiner inom lagerverksamheten är standardiserade och dokumenterade.
  • Aktivt komma med förslag på förbättringsåtgärder
  • Projektleda interna projekt
  • Ansvara för administration av vårt verksamhetssystem
  • Kommunicera med ledningsgrupper kring beslut, prioriteringar

PROFIL & BAKGRUND

  • Som person ser vi att du är en noggrann och mycket god analytiker som drivs av förbättringsarbete och få saker gjorda. Du är också en god kommunikatör som stimuleras av teamarbete. Du trivs med att ta eget ansvar och har en förmåga att driva igenom förbättringsinitiativ.
  • Du har 5–10 års arbetslivserfarenhet inom lager och logistik, god kunskap i Officepaketet är ett krav, speciellt Excel. Erfarenhet inom logistik är meriterande.
  • Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du behärskar engelska och svenska både tal och skrift.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi söker dig som är kommunikativ och har lätt för att lära. Grundläggande datorvana och förmåga att snabbt sätta sig in i nya system är viktigt då hela verksamheten använder olika typer av IT-stöd.  Önskvärt är att du trivs i samverkan med andra människor då vi arbetar i team för respektive process.

MERITERANDE

Erfarenhet av lagerarbete och logistik.  Vi ger dig utbildning av våra produkter samt hur installationer av dessa genomförs. Truckkort är meriterande men inte ett krav. För att trivas hos oss och vi med dig är du ödmjuk, prestigelös, passionerad har självinsikt och inte rädd för att ta ansvar.

VAD ERBJUDER KRAFTMARK?

Du kommer till en trevlig och öppen arbetsplats med hjälpsamma och kompetenta kollegor där du får stora möjligheter att utvecklas i din roll.

 

Kraftmark är ett av det ledande varumärket i Norden för utrustning inom funktionell träning för gymbranschen. www.kraftmark.se

 

Välkommen med din ansökan via kevin@benchmarkgroup.se snarast, dock senast den 20 september.