SwedenGym har som vision att aktivera svenska folket på ett roligt och kostnadseffektivt sätt, då träning för med sig så oerhört många fördelar. Vi erbjuder våra kunder utomhusgym, hinderbanor, lekplatser – oavsett ålder. Vi anpassar modulerna efter behov, träningsnivå och andra tänkbara önskemål, för att träningen och leken ska bli så enkel och rolig som möjligt.

Kalmar

För det begränsade utrymmet på ett bostadsområde i en park eller vid en allmän plats är Kalmar ditt val av kompakt träningsanläggning! Bestående av armgång, dips, balansbrädor, magövning, romerska ringar och tillsammans med gummiband och fantasi ger den här träningsanläggning ger oändliga möjligheter att träna kroppens alla muskeldelar.

Produktnummer: GY201901

Material: Trä (furu), Pulverlackerat stål

Kräver fallunderlag: Ja

Tillverkas enligt: EN 16630

Kalmar XL

För det större området har vi Kalmar XL. Med 12 armgångsstänger, chins räcken på olika höjder, dipsräcke, balansbrädor, magplattform och såklart romerska ringar ger Kalmar XL en utmaning för alla utövare. Tillsammans med gummiband och fantasi ger den här träningsanläggning ger oändliga möjligheter att träna kroppens alla muskeldelar.

Produktnummer: GY201902

Material: Trä (furu), Pulverlackerat stål

Kräver fallunderlag: Ja

Tillverkas enligt: EN 16630

Kontakta oss nedan med namn, e-postadress och telefonnummer så återkommer vi till dig inom kort!