Account Manager till Kraftmark

Benchmark Groups varumärken är Foodbox, Kraftmark, Weight trainer och Wondr. Våra varumärken riktar sig till gym- och träningsbranschen och deras kunder.

Jobbar du idag som t.ex. PT, platschef eller rent av redan som säljare i branschen och vill ha en ny utmaning?

Då är det en bra början för att vi ska vara intresserade av varandra.

Att jobba som Account Manager hos oss innebär att du får ett helhetsansvar för din försäljning i ditt område. Du bokar, planerar och genomför själv dina kundbesök. Du ansvarar för offerter och prissättning. Du hjälper sedan dina kunder med att lägga upp sälj- och marknadsstrategier för att utveckla verksamheten med hjälp av våra produkter. På Kraftmark arbetar vi långsiktigt med våra kunder och lägger därför mycket vikt på personlighet och relationsskapande hos våra medarbetare.

Då företaget utvecklas framåt i en rask takt kommer du att ha stora möjligheter att göra din röst hörd och påverka företagets inriktning tillsammans med dina kollegor.

Vem är du?

För att lyckas i jobbet ser vi att du kommer direkt från eller har erfarenhet av branschen. Utbildningar inom träning och/eller kost ses som meriterande. Du har ett stort eget driv, är affärsmässig samt har lätt för att skapa och bibehålla kontakter. För att trivas hos oss och vi med dig är du ödmjuk, prestigelös och inte rädd för att ta ansvar.

Du utgår från ditt hem eller från vårt huvudkontor i Västerås. Du har möjlighet att sova borta 1–2 dagar per vecka då dina kunder finns i en större radie från din utgångspunkt och därför är B-körkort ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en lön i två delar, det vill säga grundlön och provision på försäljningen. En förmånsbil om så önskas samt all nödvändig utrustning du kan behöva för att utföra ditt arbete, t.ex. telefon, dator, skrivare och dylikt. I din roll som Account Manager hos oss har du en viktig roll och kommer att få göra din röst hörd och påverka företagets utveckling.

Kraftmark är ett av de ledande varumärkena i Sverige för utrustning inom funktionell träning för gymbranschen. www.kraftmark.se

Välkommen med din ansökan via ansokan@benchmarkgroup.se