• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Kondition > Träningsmaskiner > Roddmaskin > Hammer Sport WaterEffect 3D, Roddmaskin
Hammer Sport

Hammer Sport WaterEffect 3D, Roddmaskin

Hammer Sport WaterEffect 3D, Roddmaskin
Beskrivning

Beskrivning

HAMMER WaterEffect 3D

Mycket effektiv träning och realistisk roddupplevelse med 6 roddstilar - rodd har aldrig varit så varierat!

Rodd som aldrig förr!

Till skillnad från konventionella roddmaskiner kan du använda 6 olika roddstilar i olika grepplägen när du tränar med denna rodd.

3D-stödarmarna ger ett realistiskt vattenmotstånd och en flexibel användning av cardiovikterna för en rörelsekänsla som på vatten. Du tränar styrka, uthållighet och koordination samtidigt med endast en utrustning.

Lika fritt som på vattnet

Genom att kombinera olika handtag och totalt 6 roddstilar sätter du hela tiden nya träningsstimuli och förhindrar ensidig träning.

Rodd med stödarmar är jämförbart med rodd i en 1-mansbåt. Upplev maximal frihet i din armrörelse på nästan 180 grader. Så fort dina drag blir starkare skapar vattenkraftstekniken automatiskt mer motstånd för dig.

För att rodda med en stödbensarm omväxlande, ta tag i samma stödarm med båda händerna och ro på ena sidan som i en flerpersonsbåt. På så sätt tränar du intensivt de diagonala bålmusklerna och växlar sedan till andra sidan.

I klassisk rodd använder du roddhandtaget. Den raka dragrörelsen gör att du kan fokusera på att öka slagfrekvensen och intensifiera din träning.

Genom att använda SZ roddstång flyttar du armbågarna längre utåt och gör ett intensivt ryggpass. Detta ger dig förutom uthållighetsträning även ett styrkeorienterat och särskilt intensivt ryggpass som täcker alla muskler på baksidan av kroppen.

Träning med en speciell kul faktor: paddla kajak med SZ roddstav! Använd alternerande rörelser för spjutliknande nedsänkning på ena sidan och stabilisera rörelsen med den motsatta sidan. Denna nya typ av träning förbättrar dina axelmuskler och koordination.

Rodd Classic med Cardio Weights intensifierar din träning med det vanliga roddhandtaget. Med de 2 extra vikterna på 1 kg vardera skapar du en ännu mer intensiv muskelstimulans med varje rörelse och fokuserar på att träna styrkeuthållighet.

Med vattnets kraft

Du kan reglera intensiteten på ditt träningspass genom att justera tankens fyllnadsmängd i 6 steg samt genom slagkraften, så att du alltid roddar i det optimala området.

Den högkvalitativa vattentanken av robust polykarbonat ger vattnets lugnande ljud.

Träningsparametrar alltid i sikte

Ha alltid en bekväm överblick över din träningsprestanda med träningsdatorn och dess LCD-display. Kontrollera din träningstid, slag, distans, kalorier och slag per minut eller styr ditt träningspass efter tid, distans, slag och kalorier.

För pulsstyrd träning kan enheten även paras ihop med en vanlig bröstbälte.

Multimedia utbildning

För obegränsat roddskoj, para ihop enheten med appar som Kinomap via Bluetooth. Använd kamerafunktionen på din smartphone eller surfplatta och ro med din avatar längs de vackraste liverutterna med det ursprungliga ruttljudet i realtid.

Ergonomisk design och tillbehör

Det ergonomiska stegplattaavståndet på endast 4 cm sätter dina fötter i den perfekta träningspositionen.

Med det låga stegplåtsavståndet och de ergonomiskt utformade tillbehören av roddhandtag och SZ-roddarstång tränar du alltid på ett särskilt ledvänligt och effektivt sätt.

En bekväm sitthöjd på 50 cm och fötter med justerbara fotkåpor säkerställer en säker må-bra-träning.

Långt spår istället för tristess

Tack vare den extra långa aluminiumstången på 105 cm kan även personer som är längre än 2 m effektivt träna hela rörelseomfånget och uppleva den typiska roddrörelsesekvensen. Samtidigt erbjuder det dubbla rälssystemet i aluminium högsta stabilitet med samtidig enkel rörelse av det kullagrade roddsätet.

Hopfällbar och mobil

Din roddmaskin kan fällas ihop i ett enkelt steg och förvaras på ett platsbesparande sätt. De integrerade transporthjulen gör att du kan variera din träningsplats och enkelt förvara maskinen.

Snygga tillbehör

Efter användning kan du enkelt förvara tillbehören under aluminiumskenan.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerHa4543
EAN-kod4005251454301
VarumärkeHammer Sport
Display
TidJa
DistansJa
HastighetNej
RPMJa
KcalJa
WattNej
PulsJa
ÅterhämtningNej
Antal program 

Antal program

Många träningsmaskiner har färdiga träningsprogram inlagda i styrenheten. Detta kan t.ex. vara intervallprogram, program för uppförsbackar, viktminskningsprogram med mera. Ett bra urval av färdiga program hjälper till att ge bra variation i träningen.
35
Användarprofiler1
Mått & Vikt
Längd203 cm
Bredd85 cm
Höjd103 cm
Vikt51 kg
Mått hopfälld107 x 85 x 203 cm
Längd skena105 cm
Sittshöjd50 cm
Fysiska egenskaper
Max användarvikt150 kg
Funktioner
BluetoothJa
HandpulssensorNej
Trådlös pulsmottagningJa (pulsbälte ingår ej)
Hållare smartphone/läsplattaJa
TransporthjulJa
HopfällbarJa
Motor & Drivsystem
Motståndssystem 

Motståndssystem

Motståndssystem i träningsmaskiner är en mekanism som används för att skapa motstånd under träningen så att musklerna får arbeta hårdare. Det finns flera olika typer av motståndssystem som används i träningsmaskiner, de vanligaste:

Mekaniskt motstånd: Det här systemet använder en kombination av tyngder och vajrar för att skapa motstånd. Det är det mest vanliga systemet i traditionella gym och hemmagym.

Magnetiskt motstånd: Det här systemet använder magnetiska krafter för att skapa motstånd. Det är vanligtvis tystare och mer precist än mekaniskt motstånd.

Luftmotstånd: Det här systemet använder luftflödet för att skapa motstånd. Det är vanligtvis det mest realistiska motståndet eftersom det skapar motstånd som ökar proportionellt med hastigheten på rörelsen, precis som det skulle vara ute i det verkliga livet.

Elmotstånd: Det här systemet använder elektronik för att skapa motstånd. Det är vanligtvis mycket precist och lätt att justera, men det kan vara dyrt.

Vattenmotstånd: Det här systemet använder vatten för att skapa motstånd. Denna typ är vanligt i roddmaskiner och är vanligtvis naturligare och ger en bättre känsla av bevegelighet än andra motståndssystem, men det är också vanligtvis dyrare och tar mer plats.

Vilken typ av motståndssystem som är bäst för dig beror på dina specifika träningsbehov och preferenser. Det är viktigt att prova olika maskiner och välja den som känns mest bekväm och ger det motståndet du behöver för att uppnå dina träningsmål.
Vattenmotstånd
Svänghjulsvikt 

Svänghjulsvikt

Vikten på svänghjulet är viktig utifrån vilken typ av träning du vill göra. Ska du trampa långa stunder kan du klara dig med ett svänghjul som väger mellan 4–6 kg. Önskar du hårt motstånd eller vill köra snabba intervall kan det hända att du behöver ett svänghjul som väger mellan 6–20 kg. Tumfingerregeln är att tyngre svänghjul ger jämnare tramprörelser när det är mycket motstånd på träningsmaskinen.
0 - 17 L
Garanti
Garantitid - Användning i hemmiljö2 år
Garantitid - Semikommersiell användningGarantin gäller ej
Garantitid - Kommersiell användningGarantin gäller ej
AnvändningsområdeHemmabruk

Bästsäljare inom roddmaskin

Exklusivt hos oss!
Master Fitness R610 Black Edition, Roddmaskin
Roddmaskin - Bra
4 990 kr
6 300 kr
-21%
Kampanj
EXPERTENS FAVORIT
Master Fitness R6040 Black, Roddmaskin
Roddmaskin - Bäst
11 490 kr
14 700 kr
-22%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Concept 2 RowErg, Roddmaskin
Roddmaskin - Bäst
14 000 kr
15 880 kr
-12%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Master Fitness R6030 Black, Roddmaskin
Roddmaskin - Bättre
10 490 kr
13 500 kr
-22%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick GR 6.0, Roddmaskin
4 590 kr
5 990 kr
-23%
Kampanj
Titan LIFE Rower R95, Roddmaskin
10 205 kr
15 999 kr
-36%
Kampanj
Tunturi Fitness R20 Rower Compentence, Roddmaskin
5 680 kr
6 990 kr
-19%
Kampanj
Titan LIFE Rower Trainer R10, Roddmaskin
Roddmaskin - Bra
2 649 kr
3 999 kr
-34%
Kampanj
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan