• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Kondition > Träningsmaskiner > Roddmaskin > Finnlo Aquon Evolution, Roddmaskin
Finnlo

Finnlo Aquon Evolution, Roddmaskin

Finnlo Aquon Evolution, Roddmaskin
Beskrivning

Beskrivning

Rodd är en av de mest effektiva och hälsosamma sporterna som finns. Det kan ha en effekt på upp till 90% av den totala kroppsmuskulaturen. Känslan av att ro med roddmaskin Aquon Evolution är så nära ursprunglig roddsport du kan komma.

Rodd med Aquon Evolutionen är realistiskt och känslan är nära den av att ro på vatten. FINNLOs Aquon Evolution roddergometer utmärker sig genom en prestanda på 350 Watt, vilket ger perfekt motstånd för intensiv power-träning. Aquon Evolution har ett speciellt smidigt rörelseflöde tack vare sportsitsen som med hjälp av kullager glider fram på den stabila 135 cm långa aluminiumskenan. Med ett fotstödsavstånd på enbart 9 cm simuleras naturlig roddträning under torra förhållanden. Sitthöjden på 45 cm påminner om professionella roddbåtar. Den extra långa tieback-funktionen på 182 cm på möjliggör träning för personer upp till 2 meters längd.

Den okomplicerade träningsdatorn med LCD-display med blå bakgrundsbelysning och justerbar skärm syns klart och tydligt från samtliga roddpositioner.

Följande prestanda visas och kan kontrolleras via datorn:Puls, Motstånd Tid per 500 m, Kaloriförbrukning, Intensitet per Watt, Slag per minut, Träningsprogram, Tid i Timmar, Minuter, Sekunder och Återstående avstånd i meter och kilometer.

Den inbyggda träningsdator erbjuder fyra pulsstyrda program för att ge dig kontrollerad och säker kardiovaskulär träning. Om pulsgränsen överskrids, utlöses en varningssignal och motståndet korrigeras automatiskt. 

Ytterligare egenskaper: permanent visning av 8 olika prestanda, 12 automatiska och varierande träningsprogram för maximal motivation, samt ett tävlingsprogram (race) där du ror mot datorn.

Bröstrem som mäter puls är ej inkluderad.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerHa3705
EAN-kod4005251370502
VarumärkeFinnlo
Display
TidJa
DistansJa
HastighetNej
RPMNej
KcalJa
WattJa
PulsJa
ÅterhämtningJa
SkanningNej
Antal program 

Antal program

Många träningsmaskiner har färdiga träningsprogram inlagda i styrenheten. Detta kan t.ex. vara intervallprogram, program för uppförsbackar, viktminskningsprogram med mera. Ett bra urval av färdiga program hjälper till att ge bra variation i träningen.
12 st
Mått & Vikt
Längd240 cm
Bredd50 cm
Höjd107 cm
Vikt45 kg
Mått hopfälld135 x 50 x 173 cm
Rekommenderad användarlängdMax 200 cm
Längd skena135 cm
Sittshöjd45 cm
Fysiska egenskaper
Max användarvikt130 kg
Funktioner
BluetoothNej
HandpulssensorNej
Trådlös pulsmottagningJa (pulsbälte ingår ej)
Hållare smartphone/läsplattaNej
TransporthjulJa
HopfällbarJa
Motor & Drivsystem
Motståndssystem 

Motståndssystem

Motståndssystem i träningsmaskiner är en mekanism som används för att skapa motstånd under träningen så att musklerna får arbeta hårdare. Det finns flera olika typer av motståndssystem som används i träningsmaskiner, de vanligaste:

Mekaniskt motstånd: Det här systemet använder en kombination av tyngder och vajrar för att skapa motstånd. Det är det mest vanliga systemet i traditionella gym och hemmagym.

Magnetiskt motstånd: Det här systemet använder magnetiska krafter för att skapa motstånd. Det är vanligtvis tystare och mer precist än mekaniskt motstånd.

Luftmotstånd: Det här systemet använder luftflödet för att skapa motstånd. Det är vanligtvis det mest realistiska motståndet eftersom det skapar motstånd som ökar proportionellt med hastigheten på rörelsen, precis som det skulle vara ute i det verkliga livet.

Elmotstånd: Det här systemet använder elektronik för att skapa motstånd. Det är vanligtvis mycket precist och lätt att justera, men det kan vara dyrt.

Vattenmotstånd: Det här systemet använder vatten för att skapa motstånd. Denna typ är vanligt i roddmaskiner och är vanligtvis naturligare och ger en bättre känsla av bevegelighet än andra motståndssystem, men det är också vanligtvis dyrare och tar mer plats.

Vilken typ av motståndssystem som är bäst för dig beror på dina specifika träningsbehov och preferenser. Det är viktigt att prova olika maskiner och välja den som känns mest bekväm och ger det motståndet du behöver för att uppnå dina träningsmål.
Luft- och magnetmotstånd
Garanti
Garantitid - Användning i hemmiljö3 år
Garantitid - Semikommersiell användningGarantin gäller ej
Garantitid - Kommersiell användningGarantin gäller ej
AnvändningsområdeHemmabruk

Bästsäljare inom roddmaskin

Exklusivt hos oss!
Master Fitness R610 Black Edition, Roddmaskin
Roddmaskin - Bra
4 990 kr
6 300 kr
-21%
Kampanj
EXPERTENS FAVORIT
Master Fitness R6040 Black, Roddmaskin
Roddmaskin - Bäst
11 490 kr
14 700 kr
-22%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Concept 2 RowErg, Roddmaskin
Roddmaskin - Bäst
14 000 kr
15 880 kr
-12%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Master Fitness R6030 Black, Roddmaskin
Roddmaskin - Bättre
10 490 kr
13 500 kr
-22%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick GR 6.0, Roddmaskin
4 590 kr
5 990 kr
-23%
Kampanj
Titan LIFE Rower R95, Roddmaskin
10 205 kr
15 999 kr
-36%
Kampanj
Tunturi Fitness R20 Rower Compentence, Roddmaskin
5 680 kr
6 990 kr
-19%
Kampanj
Titan LIFE Rower Trainer R10, Roddmaskin
Roddmaskin - Bra
2 649 kr
3 999 kr
-34%
Kampanj
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan