• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Kondition > Pulsklockor > Träningsklockor > Garmin Venu® 2S
Garmin

Garmin Venu® 2S

Garmin Venu® 2S
Beskrivning

Beskrivning

När du lever hälsosamt mår du bättre. Denna lilla smartwatch med GPS har avancerade funktioner för hälsoregistrering och träning som hjälper dig att bättre förstå vad som händer i din kropp.

  • Ta del av mer hälsostatistik och få mer information om vad som pågår inne i kroppen.
  • Hitta nya sätt att hålla igång kroppen med fler än 25 förinstallerade sportappar.
  • Vill du ha coachning? Följ med i animerade träningspass på handleden.
  • Lagra musik på din träningsklocka och lämna telefonen hemma.
  • Använd klockan för att betala1. Enkel och kontaktfri betalning.
  • En ljusstark AMOLED-skärm med ett batteri som håller i upp till 10 dagar? Ja, gärna.

ELEGANT STIL OCH FLERA FÄRGER
En vacker AMOLED-skärm väcker liv i klockan, även i starkt solljus. Med always-on läget är skärmen på din smartklocka alltid synlig.

FRAMTAGEN FÖR ETT AKTIVT LIV
Denna smartwatch är redo för allt med tåligt Corning® Gorilla® Glass 3, stilren infattning i rostfritt stål och bekvämt armband i silikon.

HEALTH SNAPSHOT™
Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, inklusive puls2, pulsvariabilitet, pulsoximetri3, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via appen Garmin Connect™ på din kompatibla smartphone för att dela.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

PULSE OX-SENSOR
Använd Pulse Ox-sensorn3 för att göra stickprov på blodets syremättnad när som helst under dagen, eller under en del av natten medan du sover, för att se hur väl kroppen tar upp syre.

STRESSREGISTRERING
Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser i din smartwatch kommer att uppmana dig att utföra en kort andningsövning när klockan upptäcker att du känner dig stressad.

MENSREGISTRERING
Använd Garmin Connect-appen för att ha koll på din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera. Du kan till och med se och logga information på handleden med appen för hälsoregistrering för kvinnor.

VÄTSKEKONTROLL
Logga ditt dagliga vätskeintag och undvik uttorkning. Du kan till och med ställa in ett automatiskt mål för ditt vätskeintag som justeras baserat på hur mycket du svettas under olika aktiviteter.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING
Få poäng för sömnkvaliteten och kunskap om hur den kan bli bättre. Du kan till och med hålla koll på de olika sömnstadierna samt puls, stress, pulsoximetri3 och andning.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Denna smartwatch mäter kontinuerligt din puls2 och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, även då du simmar.

AVSLAPPNANDE ANDNING
När du vill slappna av eller fokusera bättre kan du starta en andningsövning där klockan mäter stress och andning för att hjälpa dig att få en bättre förståelse för hur du andas.

METABOLISK ÅLDER
Denna funktion använder kronologisk ålder, intensiv aktivitet varje vecka, vilopuls samt BMI eller kroppsfettprocent4 för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än din faktiska ålder. Och du kan få tips om hur du sänker din metaboliska ålder.

ANIMERADE TRÄNINGSPASS PÅ SKÄRMEN
Animerade konditions-, styrke-, yoga-, pilates- och HIIT-pass (högintensiv intervallträning) som är lätta att följa med i finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass i appen Garmin Connect.

INBYGGDA SPORTAPPAR
Registrera all din aktivitet och träning med 25 förinstallerade appar för GPS och inomhussporter – exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf och mycket mer.

AVANCERAD STYRKETRÄNING
Med den här detaljerade aktivitetsprofilen får du dina personliga rekord och styrkeresultat direkt på handleden samt grafik som visar vilka muskelgrupper du har tränat.

HIIT-PASS
Använd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.

SKAPA TRÄNINGSPASS
Välj bland fler än 1 400 övningar för att skapa egna träningspass i Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone. Hämta dem sedan till klockan.

GARMIN COACH
Få en personlig löptränare på handleden som helt utan extra kostnad hjälper dig att träna inför nästa 5 km, 10 km eller halvmaraton.

INTENSITETSMINUTER
Vi har uppdaterat vår funktion för intensitetsminuter så att du får en bättre uppfattning om när du tjänade in dem under dagen och under vilken aktivitet. Du kan även se dem som ett datafält under aktiviteter med tidtagning.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android™-telefon.

MUSIK
Du kan enkelt hämta låtar från ditt Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-konto (abonnemang kan krävas). Använd trådlösa hörlurar (säljs separat) så kan du lyssna utan telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
När klockan och telefonen är ihopparade kan din position skickas till dina kontakter antingen manuellt eller – under utvalda utomhusaktiviteter – automatiskt med inbyggd händelsedetektor5, om det behövs.

GARMIN PAY™
Betala snabbt och enkelt med den kontaktlösa betalningslösningen Garmin Pay1 via deltagande leverantörer.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar från Connect IQ.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT
Se all hälso- och träningsinformation på ett och samma ställe. Garmin Connect-appen är en växande onlinegrupp där man kan koppla upp sig, tävla och dela.

BATTERITID MED SNABB LADDNING
Få sammanhängande översiktsbild av din hälsa med upp till 10 dagar i smartwatch-läge, upp till 19 timmar i GPS-läge och upp till 7 timmar i GPS-läge med musik. 10 minuters laddning ger upp till 1 dags batteritid för smartwatch-läge eller 1 timme batteritid med GPS och musik.

BATTERISPARLÄGE
Få ut ännu mer ut av din smartwatch genom att justera inställningarna som påverkar batteritiden mest.

VATTENKLASSNING
Den här klockan är vattenklassad till 5 ATM vilket gör den perfekt för simning, dusch eller spa.

INNEHÅLL

  • Venu 2S
  • Laddnings-/datakabel
  • Dokumentation

1 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
4 Index™ or Index S2 smart scale (sold separately) required to use body fat percentage metric for fitness age feature
5 När den är ihopparad med en kompatibel telefon. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.

Android™ är ett varumärke som tillhör Google LLC. SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02429-11
EAN-kod753759271886
VarumärkeGarmin

Bästsäljare inom träningsklockor

Garmin Forerunner® 255 Music, 46 mm
Finns i flera färger
fr. 3 861 kr
4 749 kr
Kampanj
Garmin Forerunner® 55
Finns i flera färger
fr. 1 966 kr
2 379 kr
Kampanj
Nyhet!
Garmin Forerunner 965, Träningsklocka
fr. 6 899 kr
7 749 kr
Kampanj
Garmin Forerunner® 255S Music
Finns i flera färger
4 279 kr
4 749 kr
-10%
Kampanj
Garmin Venu Sq, 40 mm
Finns i flera färger
fr. 2 379 kr
Garmin Venu® 2S
Infattning i ljust guld i rostfritt stål med ljust sandfärgad boett och silikonarmband
4 250 kr
4 949 kr
-14%
Kampanj
Garmin Forerunner® 955 Solar
Finns i flera färger
6 926 kr
7 749 kr
-11%
Kampanj
Garmin Forerunner® 945, Svart, Pulsklocka
5 338 kr
5 949 kr
-10%
Kampanj
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan