• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Kondition > Pulsklockor > Träningsklockor > Garmin Forerunner® 255S Music
Garmin

Garmin Forerunner® 255S Music

Garmin Forerunner® 255S Music
Beskrivning

Beskrivning

FINJUSTERA DIN TRÄNING

Prestera bättre med musik i en skön takt. Få de insikter om träning och återhämtning som du behöver för att springa på en högre nivå – plus musik som motiverar dig längs vägen.

  • Få en översikt över din sömn, HRV-status och ditt dagliga träningspass med din morgonrapport.
  • Ladda mindre, träna mer med upp till 12 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 26 timmar i GPS-läge.
  • Tänj på gränserna med en inbyggd triathlonfunktion och över 30 aktivitetsprofiler.
  • Planera din strategi med dagliga föreslagna träningspass, baninformation och mycket mer på tävlingswidgeten.
  • Använd en komplett uppsättning avancerade mätvärden och träningsverktyg för att nå dina mål.
  • Betala för ditt kaffe efter träningen med Garmin Pay™ kontaktlösa betalningar1. – och lyssna på musik när du är på språng.

REDO FÖR LÅNGA LOPP

Få en oavbruten bild av din dagliga hälsa och nattsömn med upp till 12 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 26 timmar i GPS-läge.

(NÄSTAN) LIKA LÄTT SOM EN FJÄDER

Med sin slimmade design och endast 39 gram glömmer du nästan att du bär en Forerunner® 255S Music – även när du sover.

SVETTÅLIGA MATERIAL

Med lättanvända knappar och ett silikonband är denna smartklocka redo att användas – och slitas – med tåligt Corning® Gorilla®-glas 3.

MORGONRAPPORT

Få en rapport över hur du har sovit så snart du vaknar – tillsammans med HRV-status och en väderprognos. Du kan till och med anpassa rapporten så att den visar vad du vill se.

HRV-STATUS

Få en djupare förståelse för din allmänna hälsa, återhämtning och träningsresultat genom pulsvariabilitet medan du sover, baserat på teknik som utvecklats av vårt Firstbeat Analytics™-team.

INBYGGDA SPORTAPPAR

Ta del av över 30 olika inbyggda aktiviteter, inklusive triathlon och simning i öppet vatten – nya profiler i Forerunner 255-serien. Under tävlingar och brick-träningspass kan du byta aktivitet med en knapptryckning.

TÄVLINGSWIDGET

Gör dig redo för nästa lopp med träningstips, personanpassade dagliga föreslagna träningspass och prognoser för slutförandetid baserat på baninformation, väder och prestation.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS

Visa hela veckans dagliga föreslagna träningspass, som anpassar sig efter varje löprunda för att matcha din prestation och återhämtning samt de lopp som är inplanerade i din Garmin Connect™-kalender.

GARMIN COACH

Kostnadsfria, anpassningsbara träningsprogram omfattar program för 5 km, 10 km och halvmaraton, med vägledning från expertcoacher som anpassar sig till dig och dina mål.

LÖPKRAFT

När du använder en Running Dynamics Pod eller pulsmätaren HRM-Pro™, få du kontinuerlig mätning på handleden av hur mycket kraft du använder på vägen när du springer, så att du kan anpassa din ansträngning.

ÅTERHÄMTNINGSTID

Ha koll på hur lång återhämtningstid som behövs före nästa högintensiva träningspass baserat på din senaste träning samt allmän stress, sömn och dagliga aktiviteter utöver träning.

PACEPRO™

Vill du ha hjälp att planera din tävlingsstrategi? Den här funktionen ger dig GPS-baserad tempovägledning för en utvald bana eller distans så att du kan anpassa ansträngningen efter det som väntar.

TRÄNINGSSTATUS

Med hjälp av nya indikatorer som HRV-status, din senaste träningshistorik och dina senaste prestationer får du en enkel inblick i din totala ansträngning – och oavsett om du tränar produktivt, har en topp eller anstränger dig.

INTENSIV BELASTNING

Se din träningshistorik och jämför intensiteten i dina senaste träningspass med det optimala intervallet för att förbättra din kondition.

TRÄNINGSEFFEKT

Se hur dina träningspass påverkar din uthållighet, fart och kraft med aerobisk och anaerob träningseffekt feedback.

PRESTATIONSFÖRHÅLLANDE

Få en analys av tempo och puls medan du springer för att få en utvärdering i realtid av din aktuella förmåga att prestera.

LÖPDYNAMIK

När du använder en Running Dynamics Pod eller HRM-Pro-pulsmätare mäter Forerunner 255S Music-klockan avgörande löpdata till exempel kadens, steglängd, markkontakttid och balans med mera – samtidigt som du jämför dig med andra i appen Garmin Connect.

BANOR

Skapa eller hitta befintliga banor i Garmin Connect-appen så att du aldrig får slut på platser att springa på. Du kan också planera dem på andra plattformar som Strava och Komoot och sedan automatiskt synkronisera dem med Forerunner.

FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLT

Baserat på din löphistorik och övergripande träningsnivå får du en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för ett 5-kilometers-, 10-kilometerslopp eller till och med ett maratonlopp. Dessutom visar trenddata din träningseffekt över tid.

CROSSTRAINING

Träna varierat med olika typer av träning. Kostnadsfria HIIT-, styrke-, konditions-, yoga- och pilatespass finns förinstallerade i klockan och du kan hämta ännu fler träningspass från Garmin Connect-appen.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN

Klockan mäter hela tiden puls2 med vår senaste generations pulsmätare och varnar dig om den blir för hög eller låg medan du vilar. Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter, till och med när du simmar.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™

Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila2.

SLEEP SCORE OCH AVANCERAD SÖMNREGISTRERING

Få poäng på din sömnkvalitet och insikter om hur du kan förbättra den. Du kan till och med hålla koll på de olika sömnstadierna samt puls, stress, pulsoximetri3 och andning.

PULSE OX-SENSOR

Denna handledsbaserade pulse ox-sensor3 övervakar blodets syremättnad för att stödja avancerad sömnövervakning och höjdacklimatisering.

MENSREGISTRERING

Använd Garmin Connect-appen för att följa din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning och ännu mer. Du kan till och med se och logga information på handleden med funktionerna för kvinnors hälsa.

INTENSIVA MINUTER

Funktionen intensiva minuter talar om när under dagen du tjänat in dem och under vilken aktivitet.

STRESSÖVERVAKNING

Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning när din smartwatch upptäcker att du känner dig stressad.

HEALTH SNAPSHOT™

Logga ett 2-minuterspass för att registrera viktig statistik, inklusive puls2, pulsvariabilitet, pulsoximetri3, andning och stress. Skapa sedan en rapport med den statistiken via Garmin Connect-appen på din kompatibla smartphone.

STÖD FÖR GNSS MED FLERA BAND

Få åtkomst till flera globala satellitnavigeringssystem och få åtkomst till flera frekvenser som skickas av navigeringssatelliter för bättre noggrannhet i områden där GNSS-signaler reflekteras, är svaga eller normalt inte når in – vilket ger dig överlägsen noggrannhet för hur långt och hur snabbt du har sprungit – även i krävande miljöer.

MUSIK PÅ HANDLEDEN

Du kan hämta upp till 500 låtar och spellistor från ditt Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-konto (kan kräva abonnemang).

TRÅDLÖSA BETALNINGAR MED GARMIN PAY

Slipp stå i kö till kassan med Garmin Pay kontaktlösa betalningar1 för deltagande leverantörer.

SMARTAVISERINGAR

Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartklocka när den är hopparad med en smartphone från Apple® eller Android™. Du kan till och med svara på SMS om du har en Android-telefon.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER

Om du känner dig osäker eller om din löparklocka känner av att en olycka har inträffat skickar funktionerna för hjälp och händelsedetektering4 din plats till nödsituationskontakterna. Händelsedetektering är aktiverad som standard endast för vissa aktivitetsprofiler.

LIVETRACK

Använd LiveTrack så att vänner och familj kan följa din plats i realtid4 och till och med se hela din förplanerade rutt. Du kan vara säker på att dina nära och kära vet exakt var du springer.

GARMIN CONNECT-APPEN

Se din hälso- och träningsinformation, få kontakt med och tävla mot vänner, registrera dig för utmaningar få utmärkelser med mera, allt i en kostnadsfri app utan abonnemang.

CONNECT IQ™

Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar och widgets från Connect IQ-appen har hämtats till din kompatibla smartphone.

Innehåll

  • Forerunner® 255S Music
  • Laddnings-/datakabel
  • Dokumentation

1 Visa vilka länder, betalningsnätverk och banker som det här fungerar med för närvarande.
2 Noggrannhet för aktivitetsmätning.
3 Det här är inte en medicinsk enhet och den är inte avsedd att användas vid diagnos eller övervakning av medicinska tillstånd, se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoximetri är inte tillgängligt i alla länder.
4 När den är ihopparad med din kompatibla smartphone. Om du vill visa krav och begränsningar för säkerhets- och spårningsfunktionerna går du till Garmin.com/safety.
SPOTIFY och Spotify-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Spotify AB. Amazon Music och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Apple® är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02641-32
EAN-kod-
VarumärkeGarmin
Färg-

Bästsäljare inom träningsklockor

Garmin Forerunner® 255 Music, 46 mm
Finns i flera färger
fr. 3 861 kr
4 749 kr
Kampanj
Garmin Forerunner® 55
Finns i flera färger
fr. 1 966 kr
2 379 kr
Kampanj
Nyhet!
Garmin Forerunner 965, Träningsklocka
fr. 6 899 kr
7 749 kr
Kampanj
Garmin Forerunner® 255S Music
Finns i flera färger
4 279 kr
4 749 kr
-10%
Kampanj
Garmin Venu Sq, 40 mm
Finns i flera färger
fr. 2 379 kr
Garmin Venu® 2S
Infattning i ljust guld i rostfritt stål med ljust sandfärgad boett och silikonarmband
4 250 kr
4 949 kr
-14%
Kampanj
Garmin Forerunner® 955 Solar
Finns i flera färger
6 926 kr
7 749 kr
-11%
Kampanj
Garmin Forerunner® 945, Svart, Pulsklocka
5 338 kr
5 949 kr
-10%
Kampanj
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan