• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Kondition > Träningsmaskiner > Löpband > Reebok Treadmill Jet300, Löpband
Reebok

Reebok Treadmill Jet300, Löpband

Reebok Treadmill Jet300, Löpband
Beskrivning

Beskrivning

Reebok Jet 300 fungerar med en luftbaserad fjädringsteknologi på den 150 x 51 cm stora löpytan. De stötabsorberande luftkuddarna anpassar sig till löparens steg och rörliga luftkanaler reducerar hårda stötar för att förminska skaderisken. Ett löpår utan skador står högt uppe på varje löpares önskelista och Reebok Jet 300 är ett toppenidé för att lyckas med detta.

Löpbandet drivs av en 2,5 HK stark motor och bjuder på en topphastighet på 20 km/t. Du kan lätt välja rätt hastighet via snabbknapparna eller genom att gradvis ändra på den via displayen. Löpbandet kan ställas in på 15 olika lutningsnivåer och bjuder på hela 27 program, och varje träningssession visas tydligt på displayen.

Löpbandet är till 95% färdigt ihopsatt vid leverering och den sista 5% är lätt att sätta ihop. Jet 300 går att vika ihop och har en säker soft-drop-mekanism vilket sparar dig plats i hemmet. Ett bekvämt alternativ till gymresor eller joggingturer ute på mörka och hala stigar.

Du kan naturligtvis lyssna på din favoritmusik från din MP3-spelare genom de integrerade högtalarna för att ytterligare höja träningsupplevelsen.

Recension från Konsumenttester.se

+ Unik fjädringsteknologi vilket hjälper till att minska skaderisk
+ Bra maxhastighet på 20 km/h och lutningsgrad på 20%
+ Hopfällbar maskin för hem som vill spara plats
+ Har stöd för trådlös pulsmätning samt har handpulssensor
- Löpbandsytan är inte särskilt märkvärdig

Rebook Jet 300 är även det ett populärt löpband som fått bra recensioner av både företag och kunder. Reebok Jet är ett utmärkt löpband på grund av den unika fjädringsteknologin som använts i bandet. Med hjälp av luftbaserad fjädring så arbetar bandet mot hårda stötar medans du springer, vilket bidrar till ett lättare och smidigare träningspass. Under bandet finns det luftkuddar och luftkanaler som är stötabsorberande. Detta gör så att ditt träningspass är tyst och njutbart, samt att det hjälper dina muskler att absorbera dina steg. Är du en person som springer mycket är detta löpband ett bra val för dig, då det bidrar till en lägre skaderisk.

Bra funktioner
Motorn är 2.5 hästkrafter stark vilket är ganska standard för löpband i den här prisklassen. Du kan komma upp i en maxhastighet på 20 km/h. Om du kombinerar detta med lutningsgraden på 20% har du en utmärkt maskin att träna intervaller på. Löpbanan själv har en ganska standard storlek och mäter 150 x 51 centimeter. Det är absolut inte lite, men är inte speciellt stort heller. En annan fördel med Reebok Jet är att det går att fälla ihop löpbandet. Detta gör man genom att vika upp löpbandet och på så sätt skapa mer plats i sitt hem. Löpbandet kommer även med standardtillbehör som inbyggda högtalare som går att koppla upp till din musikspelare. Om du gillar att mäta din puls under träningspassen så gillar du nog Reebok Jet 300, då den har stöd för trådlös pulsmätning samt har handpulssensor om man inte har en separat pulsmätare.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerLi270-107212
EAN-kod5055436116431
VarumärkeReebok
Display
TidJa
DistansJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antal program 

Antal program

Många träningsmaskiner har färdiga träningsprogram inlagda i styrenheten. Detta kan t.ex. vara intervallprogram, program för uppförsbackar, viktminskningsprogram med mera. Ett bra urval av färdiga program hjälper till att ge bra variation i träningen.
27 st
AnvändarprofilerApp funktioner
Mått & Vikt
Längd192 cm
Bredd86 cm
Höjd144 cm
Vikt87 kg
Mått hopfälld125 x 86 x 163 cm
Tjocklek löpmatta16 mm
Löpyta längd150 cm
Löpyta bredd51 cm
Höjd över golvet19 cm
Fysiska egenskaper
Max användarvikt140 kg
Lutningsintervall0-15%
Funktioner
BluetoothJa
HandpulssensorJa
Trådlös pulsmottagningJa (pulsbälte ingår ej)
TransporthjulJa
HopfällbarJa
Motor & Drivsystem
Motor 

Motor

Ju högre hästkraft, desto högre kapacitet har löpbandet för att hantera belastningen från användaren.

För hemmabruk brukar löpband ha mellan 1-4 hästkrafter medan kommersiella gymlöpband ofta har högre upp till 10 hästkrafter. Dessa högre hästkrafter hjälper till att hantera högre belastning och en mer frekvent användning.

Det är viktigt att notera att hästkraft inte är det enda som avgör hur "bra" ett löpband är. Andra viktiga faktorer inkluderar kvaliteten på löpbandsbeläggningen, storleken på löpbandsytan, och kvaliteten på komponenterna som används i löpbandet.
2,5 hk
AC/DC Motor 

AC/DC Motor

De allra flesta träningsmaskiner är utrustade med en DC motor (likström), en DC motor rekommenderas till dig som använder din maskin mellan 1-3 timmar per dag. En AC motor (Växelström) rekommenderas när träningsmaskinen skall användas mer än 4 timmar/dag. Denna motor har en annan konstruktion, som innebär att inte krävs lika många hästkrafter för att driva maskinen snabbt och jämnt.

En AC-motor har även lägre slitage än en DC-motor, vilket gör den bättre lämpad till träningsmaskiner som används av många olika personer. Exempelvis i företagets träningslokal, på hotell, på idrottsanläggningar eller liknande.
DC
Lägsta hastighet1 km/h
Högsta hastighet20 km/h
Garanti
Garantitid - Användning i hemmiljö1 år
Garantitid - Semikommersiell användningGarantin gäller ej
Garantitid - Kommersiell användningGarantin gäller ej
AnvändningsområdeHemmabruk
GarantivillkorGaranti gäller endast vid bruk innomhusmiljö. Vid tillfällen där produkten använts ovarsamt eller felaktigt gäller ej garanti på produkten. Exempel på detta kan vara. Användning utomhus, användning i fuktig miljö. Badrum / tvättstuga är ett exempel på dessa typer av miljöer.

Bästsäljare inom löpband

EXKLUSIVT HOS OSS!
Titan LIFE Office 2 Black Edition, Gåband
4 240 kr
7 999 kr
-47%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
EXKLUSIVT HOS OSS!
Master Fitness W16 Black Edition, Gåband
5 490 kr
5 990 kr
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Walkingpad, Gåband
5 469 kr
6 990 kr
-22%
Kampanj
EXPERTENS FAVORIT
Master Fitness T25, Löpband
Löpband - Bättre
11 190 kr
15 900 kr
-30%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Treadmill GT1.0, löpband
4 799 kr
6 890 kr
-30%
Kampanj
Master Fitness T22, Löpband
7 490 kr
12 700 kr
-41%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Titan Life PRO Treadmill T90 Pro, Löpband

Löpband – Bättre

23 249 kr
32 999 kr
-30%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Titan LIFE Treadmill T35, Löpband
Löpband - Bättre
8 490 kr
9 999 kr
-15%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan