• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Om Kraftmark

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG ANLÄGGNING

Med ena foten i det traditionella och den andra i nuet skapar Kraftmark gymutrustning med stort fokus på funktionalitet och kvalité. Kraftmark vill ge dig förtroende för våra produkter och vara nyskapande med utrustning och tillgodose marknaden med det senaste inom träning.

Finansiering

Vi jobbar med de största och bästa finansieringsbolagen som hjälper dig med de bästa förutsättningarna för att kunna driva din anläggning. Oavsett om du väljer leasing eller hyra – så diskuterar vi tillsammans vilket upplägg som passar dig allra bäst!

3D Ritning

Med 3D ritning hjälper dig att få en virtuell bild över din anläggning. Detta är ett mycket effektivt sätt att få en överblick på din investering, samt hjälper dig vid marknadsföring av din anläggning oavsett om det är en ny eller befintlig anläggning.

Koncept

Kraftmark har efter mer än 20 år i branschen sett möjligheten att utveckla olika träningskoncept som kombinerar traditionell träning med kvalitativ utrustning på ett nytänkande sätt. Det ger ett hållbart komplement till ert övriga utbud som medlemmarna återkommer till och lockas av. Med Kraftmarks träningskoncept får du allt som behövs, i ett paket, för att erbjuda gruppträning som höjer nivån på hela verksamheten. Kontakta oss för mer information om våra färdiga koncept.

Affärssystem

Vi samarbetar med systemet Wondr som är ett affärssystem som är specifikt skapat för att bli ett stöd i din affärsverksamhet. Systemet möjliggör och förenklar digital marknadsföring, hantering av medlemmar, betalningar, bokningar, inpassering och mycket annat.
Tack vare att systemet är byggt i moduler kan du själv skräddarsy en optimal lösning för just ditt behov. Kanske behöver du bara grundläggande funktioner som medlemsregister, mina sidor, rapporter och medlemskapshantering? Eller så vill du även kunna lägga en upp en webbshop, få hjälp med inpasseringen, boka pass externt samt stöd för att hantera kampanjer.

Utbildning & Föreläsningar

Vi har idag flertalet utbildningar och föreläsningar inom träning. Allt från marknadsföring till box-management hur du blir en framgångsrik boxägare. Med våra professionella instruktörer skräddarsyr vi även utbildningar för våra kunder. Några av våra populära utbildningar är 3D-träning, lyftteknik, Pumping Iron och Small Group Training.

Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan