• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Styrka > Multi > Multigym > Finnlo Bio Force, Multigym
Finnlo

Finnlo Bio Force, Multigym

Finnlo Bio Force, Multigym
Beskrivning

Beskrivning

Bäst i test enligt bäst-i-test.se!

Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation – det perfekta multigymmet för ditt hem. Bio Force från FINNLO har revolutionerat styrketräningen! Istället för traditionella viktblock tränar du på Bio Force Hemmagym med den rymdkvalificerade motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan ger ett jämnt motstånd på upp till 100 kg (2 x 50 kg) och drivs helt ljudlöst.

Inställningarna på FINNLO Bio Force är enkla: Genom en skjut/låsmekanism kan motståndet med ett handtag regleras i 2,25kgs steg per sida, utan att du behöver kliva av. Med samma övningsutförande möjliggör den tvåsidiga motståndsinställningen en balans på träningen för kroppens svagare muskler.

Tillsammans med ett utvecklat kabelsystem och flera ställbara dragpositioner erbjuder Bio Force Multigym över 100 olika träningsmöjligheter. Fyra dragpunkter per sida i axelhöjd ger fyra olika träningsområden för bröst och armträning likväl som att specifikt träna utvalda muskler. Två fotremmar skapar möjlighet för en omfattande träning av de undre benen. Adduktorer, abduktorer och de bakre benmusklerna kan härmed enkelt tränas. För stående eller knästående övningar kan sitsen enkelt tas bort. Och som coach finns alla övningar och beskrivningar samt bilder i en träningsmanual.

Perfekt för hemmabruk: Bio Force väger bara 66 kg och med transporthjulen kan den enkelt förflyttas.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Recension från Bäst i test

Smidigt och tyst multigym, för den som vill ha funktionell träning för hela kroppen
Finnlo Bio Force är ett spännande multigym som genom ny teknik gör din träning säkrare, tystare och mer funktionell. Istället för ett traditionellt viktmotstånd har Bio Force ett hydrauliskt motstånd motsvarande upp till 100 kg vikter. Man justerar viktmotståndet ungefär likadant som på ett vanligt multigym och varje reglering motsvarar 2.25 kg.

Tyst träning med hydrauliskt motstånd
Det hydrauliska motståndet gör träningen avsevärt tystare och avsaknaden av ett tungt viktmagasin gör att multigymmet är mycket lätt att flytta på. Bio Force väger endast en tredjedel av ett traditionellt multigym med viktmagasin. Det har dessutom två transporthjul som gör det enkelt för en ensam person att rulla gymmet till önskad plats.

Det går även att variera belastningen så att det blir tyngre på ena sidan vilket kan vara bra om man har en obalans i kroppen eller om man helt enkelt vill göra en sida av kroppen starkare.

Snyggt och välgjort multigym
Dynorna är både snygga och sköna och precis som övriga delar i gymmet så verkar de vara välgjorda. Tyvärr så går inte ryggstödet att justera och det hade varit önskvärt att kunna reglera sitsen i mer än två lägen för att kunna få en så optimal position som möjligt. Sitsen går att ta bort helt vilket frigör tillräckligt med utrymme för att rulla in en rullstol på platsen. Finnlo Bio Force är smidig och lätt att flytta på, men trots sin låga vikt så ger gymmet rejält med motstånd.

Det här är ett perfekt val för dig som söker yteffektivt multigym för tyst, säker och funktionell träning. Finnlo Bio Force är mycket prisvärd och dess utformning gör att gymmet passar exemplariskt i mindre utrymmen, som exempelvis en lägenhet eller mindre källarutrymme.

+ Låg maskinvikt, många övningar, rejält motstånd, handikappvänligt
- Sitsen har endast två lägen, ej justerbart ryggstöd

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerHa3842
EAN-kod4005251384202
VarumärkeFinnlo
Mått & Vikt
Längd125 cm
Bredd165 cm
Höjd208 cm
Vikt66 kg
Fysiska egenskaper
Max användarvikt135 kg
Antal användare samtidigt1
Garanti
Garantitid - Användning i hemmiljö3 år

Bästsäljare inom multigym

Abilica FlexTower 2.0, Multigym
4 290 kr
4 499 kr
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Pro Pulley Station PS4.0
3 790 kr
3 990 kr
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Master Fitness Multirack X19, Multigym
25 900 kr
36 800 kr
-30%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Home Gym 2, Multigym
Multigym - Bra
3 990 kr
6 490 kr
-39%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gorilla Sports Kabelmaskin - Väggmontering
2 539 kr
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym
8 118 kr
9 990 kr
-19%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Master Fitness Kabelmaskin golv 72Kg, Multigym
8 990 kr
11 500 kr
-22%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Master Fitness Multirack X16, Multigym
18 985 kr
28 800 kr
-34%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan