• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

REA upp till 70%

Tillbaka
Styrka > Multi > Multigym > Hammer Sport Ultra, Multigym
Hammer Sport

Hammer Sport Ultra, Multigym

Hammer Sport Ultra, Multigym
Beskrivning

Beskrivning

Ultra - det kompakta allroundredskapet!

En vidareutveckling av testvinnarenVårt löfte: Omfattande träning för hela kroppen på minimal yta ger dig alla förutsättningar att komma i toppform! Med nya Hammer Ultra hemmagym är det lätt att uppfylla löften om mer träning. Det tar liten plats samtidigt som det erbjuder varierande och effektiva övningar som ger dig goda möjligheter att komma i form.

Universellt inställbar för bröst- och ryggträning

Tryckplattorna kan justeras för att pressas framåt (bröstpress) eller bakåt (rodd). Här kan du involvera så gott som alla muskelgrupper, vilket kommer att märkas på muskeluppbyggnad och fettreduktion. Det dröjer inte länge innan du kan beundra resultatet!.

Anpassningsbar för optimal rörelsefrihet

Ryggstödet kan ställas in i tre lägen mot fotkudden och är ytterligare en detalj som visar på kvaliteten hos hemmagymmet Ultra. Genom att fälla ut ryggstödet helt kan man öka rörelsefriheten vid rodd. Detta ökar stimuleringen av musklerna, i detta fall muskulaturen i rygg, biceps samt bakre axelparti. Det inställbara ryggstödet gör dessutom att alla kan träna oavsett kroppslängd, så att Ultra till exempel kan användas av flera familjemedlemmar.

Bekväm stoppning för ryggen för längre träningspass

Den superkomfortabla ryggstoppningen hos Ultra bjuder på högsta kvalitet och komfort. Tack vare den bekväma, räfflade stoppningen kan också längre träningspass genomföras smärtfritt. Stoppningens eleganta design passar perfekt in i helhetsbilden av detta snygga hemmagym.

Stora inställningshål för extra effektiva dropsets

De stora inställningshålen i viktplattorna gör att man snabbt kan byta träningsvikt. På bara ett ögonblick kan du sätta pinnen på en ny viktnivå. Vid dropset ska du stegvis minska på vikterna ju högre upp i seten du kommer – och då kommer du att uppskatta de stora inställningshålen ännu mer. Dropsets ökar stimuleringen av muskeln och bidrar till snabbare resultat i muskeluppbyggnaden. Utmana gränserna för din kropp – enkelt och effektivt med hemmagymmet Ultra.

Samtliga Hammer-produkter omfattas av en garanti på två år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Recension från Bäst i test

Användarvänligt och prisvärt multigym som passar utmärkt för källare
Hammer Ultra är ett prisvärt multigym med tuff design och flera inkluderade grepp. Den yteffektiva konstruktionen erbjuder effektiv helkroppsträning utan att man behöver knöla för mycket med olika inställningar. Den är med andra ord både användarvänlig och funktionell.

Smidig växling mellan olika övningar
Justerbara funktioner som ryggstödet, handtaget och armarna, gör det möjligt att träna olika muskelgrupper på ett smidigt sätt. Vi gillar exempelvis att det går att köra både bröst- och roddövningar med de justerbara armarna.

Både dynor och svetsfogar ger ett gott första intryck. Dynorna är bekväma och ser ut att kunna tåla långvarig användning. Även svetsfogarna ser välgjorda ut vilket brukar kunna spegla gymmets hållbarhet. En annan fördel med detta multigym är gummihöljet som omger vikterna. Det minskar ljudnivån rätt rejält vilket är uppskattat om du exempelvis bor i en lägenhet och inte vill störa känsliga grannar. Dessutom gör den låga höjden att gymmet även får plats i utrymmen med lägre takhöjd, exempelvis källare.

Högt prisvärde med vissa skönhetsfläckar
Multigym i den här prisklassen har alltid några förbättringspunkter - så here we go! För det första är det svårt att trimma in drivlinan så att den lirar perfekt med vikterna. Det gör att man lyfter lite luft innan linan greppar tag i vikterna vilket kan vara lite irriterande. Det här är heller inget gym för riktigt långa användare, vår uppskattning är att personer över 185 cm kan få svårt att lyfta vikterna ordentligt. Är du dessutom riktigt stark så kan viktpaketet på 60 kg vara i minsta laget.

Hammer Ultra är ändå ett multigym med många fördelar och framförallt ett mycket bra prisvärde. Den erbjuder många träningsmöjligheter och med tanke på prislappen är gymmet mycket välbyggt med komponenter av hög kvalitet. Trots några mindre tillkortakommanden så tycker vi ändå att det här är en bra investering för dig som letar efter ett allsidigt multigym för hemmet.

+ Högt prisvärde, bekväma dynor, lätt att växla mellan styrkeövningar
- Lätt viktpaket, drivlinor synkar inte till 100%

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerHa9030
EAN-kod4005251903007
VarumärkeHammer Sport
Mått & Vikt
Längd217 cm
Bredd105 cm
Höjd200 cm
Viktmagasin60 kg
Fysiska egenskaper
Max användarvikt130 kg
Antal användare samtidigt1
Antal viktmagasin1
Garanti
Garantitid - Användning i hemmiljö2 år

Bästsäljare inom multigym

Gymstick Pro Pulley Station PS4.0
3 790 kr
3 990 kr
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Home Gym 2, Multigym
Multigym - Bra
3 990 kr
6 490 kr
-39%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gorilla Sports Kabelmaskin - Väggmontering
2 539 kr
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym
8 118 kr
9 990 kr
-19%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym
Multigym - Bra
9 999 kr
16 999 kr
-41%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Home Gym 4.0
9 885 kr
12 490 kr
-21%
Kampanj
Gorilla Sports Latsdrag Kabelmaskin - 30 mm
2 499 kr
2 699 kr
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Finnlo Bio Force, Multigym
Multigym - Bättre
12 979 kr
14 499 kr
-10%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan