• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

ATT TRÄNING KUNDE VARA SÅ ROLIGT

Det fanns en träningsanläggning i Hofors som vi tränade i, det fanns inte mycket utrustning men nog så att vi kunde svettas. Dom la ner sin verksamhet och då tog vi över direkt. Idén kom egentligen från att vi som ledare vill tävla på hög nivå, men då behövs en lokal med utrustning. Vi var ej beredda på att flytta så vi bestämde oss för att öppna en egen box.

Hur valde vi leverantör? Det började med att jag kontaktade Kraftmark utan att fråga andra leverantörer på sammagång som de flesta gör för att jämföra priser, mm. Vi sökte efter en leverantör som var seriös, bra service och allmänt godhjärtad. Som tur är kom vi i kontakt med Stefan Ljung på Kraftmark vilket gjorde oss trygg i att göra våran idé till verklighet. Stefan har hjälpt oss med mycket mer än bara träningsprodukter, listan blir för lång för att skriva i ord. Med det vill vi säga, om någon söker leverantör och har frågor/funderingar kring att öppna en box. Tveka ej att kontakta Kraftmark, de står inte bara för bra produkter. Utan även grym service när det kommer till frågor man ej tänkt på, vilket är jätteviktigt för att man ska lyckas.

Den 24 Nov kickades dörrarna upp till HoforsBoxen. Inte hade vi en aning om att vi skulle bemötas av så underbara medlemmar som vi gjort, varenda en är så trevlig och omtänksam, som en familj. Vi ser sådan utveckling varje dag och glädjen, att träning kunde vara så roligt? Hur fantastiskt!

Mikael Persson & Wilma Jernström, Hoforsboxen
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan