• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Kraftmark Container Gym

Komplettera med den nya moderna träningsupplägget. Outdoor Box ger dig möjlighet att expandera din verksamhet med rätt, rolig funktionell träning. Har du inte plats med en funktionell yta eller crossfit så kan detta vara lösningen.

Fler och fler människor vill träna funktionellt och utomhus. Med outdoor Box kan du kombinera löpning, funktionell träning, crossfit, och obstacle race träning till att bli det unika din klubb kan erbjuda!

Vi står inför en stor förändring inom träning och gym världen, medlemmar och kunder är mer kräsna och vill ha mer utmaningar.
Med detta koncept kan ni erbjuda en klubb i klubben, ta extra betalt, erbjuda en unik produkt.

Obstacle race träning, löpning, crossfit och utomhus träning är de tränings trender som växer snabbast nu. Det gäller att göra detta rätt och inte vara tvåa på bollen. Vi har lösningen!

ENKELT ATT KOMMA IGÅNG!

Vi har containrar där all utrustning kommer att göra att ni kan erbjuda en variationsrik träning. Har du en egen container redan? Inga problem, vi har ändå lösningen med inredning, riggar och utrustning. 

Alla Kraftmarks riggar och riggdelar passar container lösningen och går att byggas på oändligt många sätt.

Vi har modellerna XL, L, M. Inredningen är speciell anpassad för att rymma all utrustning för XL varianten. Så om ni startar med M varianten kan ni fylla på med tiden.

Vi erbjuder även white-label hemsida, med betal funktion för kreditkort på nätet, bokningssida mm. Denna sida designas enligt ert varumärke och färger.
Vi erbjuder utbildning/inspiration för pass upplägg.
Utbildning för marknadsföring samt management för drift av en outdoor Box ingår när man har beställt en variant av outdoor Box.

Boka din Box redan idag! Vi har ca 8 veckors leverans tid. Vi fraktar den till den adress du vill ha den! Du kan även få din outdoor Box lackerad i din färg och skylt med ditt varumärke.

Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan