• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

TILL LAGERTÖMNING

Tillbaka
Varumärken > Cellexir

Cellexir

Filter Visa 1 artikel
1 artikel
Sortering:

Cellexirs mission är att erbjuda unika tillskott med ingredienser som i verkliga livet och från forskningsstudier visar goda resultat för hälsa, välmående och prestation. Till deras hjälp har dem ledande expertis inom anti-aging och idrottsfysiologi som tillsammans med Cellexir skapat produkterna. 

Cellexir har tusentals nöjda kunder och fantastiska recensioner och deras kundbas består av allt ifrån hårt satsande idrottare som värdesätter mer energi och en snabbare och bättre återhämtning, till betydligt äldre och mognare åldersgrupp som vittnar om alltifrån ett piggare liv och skarpare tankebanor. Men deras allra största kundgrupp är idag alldeles vanliga hälsointresserade kvinnor och män.

Cellexir erbjuder idag två olika produkter, Cellexir One och Cellexir Endurance. Klicka på produkterna nedan för mer information. 

Behöver du hjälp med vilken produkt som passar dig bäst? Hör gärna av dig till oss via 0771-407060, info@traningsmaskiner.com eller via vår chat längst ner till vänster på din skärm så hjälper vi dig. 


Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan