• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

REA upp till 70%

Tillbaka
Kondition > Träningsmaskiner > Motionscykel > Abilica Stream Voyage Bt, Motionscykel
Abilica

Abilica Stream Voyage Bt, Motionscykel

Abilica Stream Voyage Bt, Motionscykel
Beskrivning

Beskrivning

Abilica Voyage BT är en robust motionscykel med lågt insteg som gör den idealisk för rehabilitering.

Med gratisappen iConsole + Training och Kinomap kan du bland annat skapa en rutt på Google Maps var du än vill i världen och se bilder på gatunivå i Google StreetView när du tränar. Motståndet anpassas automatiskt till terrängen för en så realistisk upplevelse som möjligt. Med gratisappen ZWIFT har du möjlighet att köra träningsprogram som låter dig träna och tävla i en virtuell värld mot dig själv och andra. Cykeln har handpulsgivare på styret och trådlös pulsmottagare i konsolen.

Recension från Bäst i test

Familjevänlig motionscykel med Zwift-kompatibilitet och generös garanti
Abilica Motionscykel Voyage BT är utrustad med 14 förinställda program och 32 olika motståndsnivåer som regleras med hjälp av en servo-magnet. Vi tycker att Voyage erbjuder bra variation och har ett bra utbud av träningsprogram. Du kan dessutom skräddarsy olika typer av träningspass beroende på vad du vill träna. Kanske vill du köra korta och intensiva pass för en mer mjölksyra-intensiv cykelträning eller så vill du fokusera på konditionen och då kan du istället välja att komponera ihop ett längre distanspass.
 
Användarvänlig träningsdator med Zwift
Som på de flesta andra träningsmaskiner från Abilica så har även Voyage BT en mycket lätthanterlig träningsdator. Den ger dig en bra överblick över hur ditt träningspass går och det finns tillräckligt många träningsprogram att välja på för att hålla motivationen levande. 

En extra rolig funktion är att du enkelt kan koppla ihop din telefon eller surfplatta med träningsappen Zwift och därefter synkronisera den med cykeln. Med Zwift kan du träna och tävla med andra användare världen över i en välbyggd virtuell cykelvärld. Zwift erbjuder massor av banor och du kan haka på olika utmaningar där du kan vinna priser som du bland annat kan lösa in i deras egen shop. Baksidan med Zwift är att det kostar pengar, du behöver teckna en prenumeration som kostar ca 150 kr i månaden och det är en månads uppsägningstid. 

Prisvärd familjecykel med bra garanti
Maxvikten på Abilica Motionscykel Voyage BT är 150 kg och tillsammans med mycket fina inställningsmöjligheter  så är det här en motionscykel som passar en bred målgrupp. Den är dessutom designad med ett lågt insteg som gör det enklare att stiga upp på cykeln vilket är utmärkt för personer med begränsad rörlighet. Om du är van vid att cykla på en spinningcykel behöver du vara beredd på att sitsen inte kommer att kännas på samma sätt. På den här typen av motionscykel är sitsen betydligt bredare och även mjukare, egenskaper som vi tror att de flesta uppskattar.

Voyage BT erbjuder ett helt okej motstånd även om svänghjulet på 8 kg kan vara i minsta laget för dig som är riktigt vältränad. Konstruktionen är kraftfull och stabil, vilket gör att den tål både en hög användarvikt och flitig användning vilket också speglar den generösa garantitiden på två år. 

En design för alla
Abilica Motionscykel Voyage BT är en läckert designad och prisvärd motionscykel som smälter in fint i det moderna hemmagymmet. Den är välbyggd med fina inställningsmöjligheter och har egenskaper som exempelvis ett lågt insteg vilket kan passa hela familjen, ung som gammal. Som kronan på verket är den även kompatibel med träningsapparna Zwift och Kinomap som med rätt intresse kan lyfta din cykelträning till nästa nivå. 

+ Zwift, lågt insteg, hylla för surfplatta
- Lätt svänghjul,

  • Justerbar sitthöjd gör den lämplig för användare från ca. 135 cm. och upp till ca. 195 cm.
  • Dator med inbyggd Bluetooth för anslutning av iPad / iPhone och Android-surfplattor.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerMy373608
EAN-kod7051943736085
VarumärkeAbilica
Display
TidJa
DistansJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
ÅterhämtningJa
Body Fat TesterJa
SkanningNej
Antal program 

Antal program

Många träningsmaskiner har färdiga träningsprogram inlagda i styrenheten. Detta kan t.ex. vara intervallprogram, program för uppförsbackar, viktminskningsprogram med mera. Ett bra urval av färdiga program hjälper till att ge bra variation i träningen.
12 st
Mått & Vikt
Längd95 cm
Bredd51 cm
Höjd143 cm
Vikt39 kg
Rekommenderad användarlängd135 - 195 cm
Fysiska egenskaper
Max användarvikt150 kg
Funktioner
BluetoothJa
HandpulssensorJa
Trådlös pulsmottagningJa (pulsbälte ingår ej)
TransporthjulJa
HopfällbarNej
Motor & Drivsystem
Motståndssystem 

Motståndssystem

Motståndssystem i träningsmaskiner är en mekanism som används för att skapa motstånd under träningen så att musklerna får arbeta hårdare. Det finns flera olika typer av motståndssystem som används i träningsmaskiner, de vanligaste:

Mekaniskt motstånd: Det här systemet använder en kombination av tyngder och vajrar för att skapa motstånd. Det är det mest vanliga systemet i traditionella gym och hemmagym.

Magnetiskt motstånd: Det här systemet använder magnetiska krafter för att skapa motstånd. Det är vanligtvis tystare och mer precist än mekaniskt motstånd.

Luftmotstånd: Det här systemet använder luftflödet för att skapa motstånd. Det är vanligtvis det mest realistiska motståndet eftersom det skapar motstånd som ökar proportionellt med hastigheten på rörelsen, precis som det skulle vara ute i det verkliga livet.

Elmotstånd: Det här systemet använder elektronik för att skapa motstånd. Det är vanligtvis mycket precist och lätt att justera, men det kan vara dyrt.

Vattenmotstånd: Det här systemet använder vatten för att skapa motstånd. Denna typ är vanligt i roddmaskiner och är vanligtvis naturligare och ger en bättre känsla av bevegelighet än andra motståndssystem, men det är också vanligtvis dyrare och tar mer plats.

Vilken typ av motståndssystem som är bäst för dig beror på dina specifika träningsbehov och preferenser. Det är viktigt att prova olika maskiner och välja den som känns mest bekväm och ger det motståndet du behöver för att uppnå dina träningsmål.
Motorstyrt magnetmotstånd
Svänghjulsvikt 

Svänghjulsvikt

Vikten på svänghjulet är viktig utifrån vilken typ av träning du vill göra. Ska du trampa långa stunder kan du klara dig med ett svänghjul som väger mellan 4–6 kg. Önskar du hårt motstånd eller vill köra snabba intervall kan det hända att du behöver ett svänghjul som väger mellan 6–20 kg. Tumfingerregeln är att tyngre svänghjul ger jämnare tramprörelser när det är mycket motstånd på träningsmaskinen.
8 kg
Garanti
Garantitid - Användning i hemmiljö5 år
Garantitid - Semikommersiell användningGarantin gäller ej
Garantitid - Kommersiell användningGarantin gäller ej
AnvändningsområdeHemmabruk
Garantivillkor5 år på ram, utbytbara delar 2 år. Slitagedelar 1 år.

Bästsäljare inom motionscykel

Master Fitness B4210 Black Edition, Motionscykel
Motionscykel - Bra
3 890 kr
4 600 kr
-15%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Gymstick Mini Bike 2.0, Motionscykel
1 495 kr
1 749 kr
-15%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Master Fitness B15, Motionscykel
1 590 kr
3 100 kr
-49%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Titan LIFE Bike Athlete B55, Motionscykel
Motionscykel - Bättre
4 999 kr
6 499 kr
-23%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Titan LIFE Office Bike 8, Motionscykel
2 500 kr
5 620 kr
-56%
Kampanj
Finnlo Exum III, Motionscykel
Motionscykel - Bättre
6 899 kr
7 999 kr
-14%
Kampanj
Leveranstid 2-5 arbetsdagar
Abilica Stream Voyage Bt, Motionscykel
8 379 kr
8 999 kr
Kampanj
Gymstick GB 6.0 Exercise Bike, Motionscykel
4 985 kr
6 189 kr
-19%
Kampanj
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan