• Snabba leveranser
  • Eget lager
  • Öppet köp i 14 dagar

SUMMER SALE upp till 70%

Tillbaka
Atleter > Emelie Lundberg

Emelie Lundberg

"Jag drivs av att se hur bra jag kan bli och älskar den hårda grundträningen inom CrossFit där man får borra ner huvudet och köra."

Emelie har kommit att bli en av våra största CrossFit-atleter landet har att erbjuda sedan hon började elitsatsa 2016 efter fyra års utövande av sporten. Innan hon hittade sin passion i CrossFit har hon utbildat sig som officer med en sjuårig yrkesverksam karriär inom försvarsmakten. Emelie har även en gedigen idrottsbakgrund inom såväl konståkning som fotboll och gym. 

Listan över tävlingar och placeringar kan göras lång - elfte plats i semifinalen i CrossFit Games French Throwdown 2024, tredje plats i individuellt i Madrid Crossfit Championship 2023 och första plats med sitt lag i Wodapalooza 2024 för att nämna några. 

Utöver sin förkärlek till CrossFit är Emelie även utbildad PT och fysioterapeut där hon jobbar med allt från CrossFit-utövare till rehabpatienter.

Det stora målet är att kvala in till CrossFit Games som individuell atlet. I semifinalen 2024 kvalade tio atleter in och Emelie kom på elfte plats. Det blev stolpe ut och detta var den tuffaste mentala utmaningen hittills i hennes karriär. Det är just den delen hon har arbetat väldigt hårt med den senaste tiden, att lära sig jobba med det mentala när det kommer till tävlande, i med- och motgångar.

Vi kommer med spänning följa Emeiles resa mot att nå sina mål! 

 

"Så länge jag känner att jag utvecklas, blir bättre och tycker det är kul kommer jag fortsätta att kämpa för att nå mitt mål."
Snabba leveranser Välj mellan flera leveranssätt
Eget lager Stort lager, snabba leveranser
Öppet köp 14 dagars returrätt
Alltid säkra betalningar Få först, betala senare

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan